Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Werken Bij Ggd Rotterdam: Een Baan Met Impact Op De Gezondheid Van De Stad

Werken Bij Ggd Rotterdam: Een Baan Met Impact Op De Gezondheid Van De Stad

  • bởi
Wat doet de GGD Rotterdam-Rijnmond?

Werken Bij Ggd Rotterdam: Een Baan Met Impact Op De Gezondheid Van De Stad

Wat Doet De Ggd Rotterdam-Rijnmond?

Keywords searched by users: werken bij ggd rotterdam ggd vacatures vaccineren, ggd vacatures rotterdam thuiswerken, ggd vacatures corona, ggd vacatures thuiswerken, ggd vaccinatie vacature rotterdam, ggd vacatures rotterdam administratie, ggd rotterdam afspraak maken, vacatures ggd dordrecht

Wat is GGD Rotterdam?

GGD Rotterdam is een organisatie die verantwoordelijk is voor de publieke gezondheid in de regio Rotterdam-Rijnmond. De afkorting GGD staat voor Gemeentelijke Gezondheidsdienst. De GGD Rotterdam heeft als belangrijkste doel het bevorderen, bewaken en beschermen van de gezondheid van de inwoners van Rotterdam en omgeving. Dit wordt gedaan door het uitvoeren van verschillende taken op het gebied van preventie, gezondheidsbevordering, zorg en veiligheid. De GGD Rotterdam werkt samen met andere zorginstanties, gemeenten, scholen, bedrijven en andere partners om de gezondheid van de bevolking te waarborgen.

Waarom werken bij GGD Rotterdam?

Werken bij GGD Rotterdam biedt veel voordelen. Ten eerste draag je als medewerker bij aan de gezondheid en het welzijn van de inwoners van Rotterdam. Je speelt een belangrijke rol in het voorkomen en bestrijden van gezondheidsproblemen en het verbeteren van de leefomgeving. Daarnaast biedt de GGD Rotterdam een breed scala aan carrièremogelijkheden en functies in verschillende vakgebieden. Of je nu geïnteresseerd bent in gezondheidsbevordering, jeugdgezondheidszorg, infectieziektebestrijding of een andere discipline, er is altijd wel een passende functie te vinden. Bovendien investeert de GGD Rotterdam in de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers door middel van opleidingen, trainingen en interne doorgroeimogelijkheden. Ten slotte biedt de GGD Rotterdam goede arbeidsvoorwaarden, zoals een marktconform salaris, flexibele werktijden en ruimte voor een goede werk-privébalans.

Vacatures bij GGD Rotterdam

Als je geïnteresseerd bent in werken bij GGD Rotterdam, kun je regelmatig vacatures vinden op de website van de organisatie. Op de vacaturepagina van GGD Rotterdam-Rijnmond worden alle actuele vacatures en stageplaatsen gepubliceerd. Je kunt hier vacatures vinden voor verschillende functies en niveaus, van administratief medewerker en verpleegkundige tot beleidsadviseur en teamleider. Daarnaast kun je voor vacatures bij GGD Rotterdam ook terecht op verschillende vacaturesites, zoals Indeed, Jooble en YoungCapital. Het is raadzaam om regelmatig deze vacaturesites te raadplegen en je in te schrijven voor e-mailupdates, zodat je op de hoogte blijft van nieuwe vacatures bij GGD Rotterdam.

Soorten banen bij GGD Rotterdam

GGD Rotterdam biedt een breed scala aan banen en functies in de publieke gezondheidszorg. Enkele voorbeelden van functies bij GGD Rotterdam zijn:

– Jeugdarts: Als jeugdarts bij GGD Rotterdam ben je verantwoordelijk voor de gezondheidszorg en het welzijn van kinderen en jongeren. Je voert gezondheidschecks en onderzoeken uit, geeft vaccinaties en biedt advies en begeleiding aan ouders en scholen.

– Verpleegkundige Infectieziektebestrijding: Als verpleegkundige infectieziektebestrijding ben je betrokken bij de bestrijding en preventie van infectieziekten, zoals COVID-19. Je voert bron- en contactonderzoek uit, geeft voorlichting en advies en ondersteunt bij het opstellen van protocollen en richtlijnen.

– Beleidsadviseur Volksgezondheid: Als beleidsadviseur volksgezondheid ontwikkel je beleid op het gebied van gezondheidsbevordering en preventie. Je adviseert gemeenten en andere partners over gezondheidsvraagstukken en werkt samen aan projecten en programma’s om de gezondheid van de bevolking te verbeteren.

– Administratief medewerker: Als administratief medewerker bij GGD Rotterdam ben je verantwoordelijk voor verschillende administratieve taken, zoals het verwerken van inschrijvingen, het bijhouden van dossiers en het plannen van afspraken.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van functies bij GGD Rotterdam. De organisatie biedt een breed scala aan functies in verschillende vakgebieden. Afhankelijk van je opleiding, ervaring en interesses kun je een functie vinden die bij je past.

Kwalificaties en vereisten voor werken bij GGD Rotterdam

De kwalificaties en vereisten voor werken bij GGD Rotterdam kunnen variëren, afhankelijk van de functie waarin je geïnteresseerd bent. Over het algemeen zijn er echter enkele algemene vereisten waar je aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor een baan bij GGD Rotterdam. Deze vereisten kunnen zijn:

– Relevante opleiding en/of ervaring: Voor de meeste functies bij GGD Rotterdam is een relevante opleiding vereist, zoals een opleiding tot arts, verpleegkundige, sociaal werker of beleidsadviseur. Daarnaast kan ervaring in het werkveld een pré zijn.

– Registratie en certificering: Afhankelijk van de functie kunnen bepaalde registraties en certificeringen vereist zijn. Bijvoorbeeld, als jeugdarts moet je geregistreerd staan als jeugdarts KNMG en als verpleegkundige infectieziektebestrijding moet je in het bezit zijn van een diploma Infectieziektebestrijding.

– Communicatieve vaardigheden: Werken bij GGD Rotterdam vereist goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je moet in staat zijn om helder en duidelijk te communiceren met zowel collega’s als cliënten.

– Flexibiliteit: Bij GGD Rotterdam werk je vaak met verschillende doelgroepen en in een dynamische omgeving. Flexibiliteit en aanpassingsvermogen zijn dan ook belangrijk.

Het is belangrijk om de specifieke vereisten voor de functie waarin je geïnteresseerd bent te raadplegen voordat je solliciteert.

Sollicitatieprocedure bij GGD Rotterdam

De sollicitatieprocedure bij GGD Rotterdam kan per functie verschillen, maar over het algemeen bestaat deze uit de volgende stappen:

1. Vacature zoeken: Zoek naar een passende vacature bij GGD Rotterdam op de vacaturepagina van de organisatie of op vacaturesites.

2. Solliciteren: Stuur je sollicitatiebrief en curriculum vitae naar het opgegeven e-mailadres of via het sollicitatieformulier op de website.

3. Selectie: De ontvangen sollicitaties worden beoordeeld en er wordt een eerste selectie gemaakt. Als je wordt geselecteerd, word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

4. Sollicitatiegesprek: Tijdens het sollicitatiegesprek krijg je de mogelijkheid om jezelf te presenteren en vragen te beantwoorden. Dit gesprek kan worden gevoerd met een of meerdere personen, zoals de leidinggevende, een HR-medewerker of een teamlid.

5. Tweede gesprek of assessment: Afhankelijk van de functie kan er een tweede gesprek of een assessment plaatsvinden om je vaardigheden en geschiktheid verder te beoordelen.

6. Referentiecheck: GGD Rotterdam kan referenties opvragen om je geschiktheid verder te beoordelen.

7. Aanbod en contract: Als je geschikt bevonden bent, ontvang je een aanbod en wordt er een arbeidscontract opgesteld.

Het is belangrijk om de specifieke sollicitatieprocedure voor de functie waarop je solliciteert te raadplegen, omdat deze per functie kan verschillen.

Arbeidsvoorwaarden bij GGD Rotterdam

De arbeidsvoorwaarden bij GGD Rotterdam zijn over het algemeen goed. Als medewerker bij GGD Rotterdam kun je rekenen op:

– Een marktconform salaris: Het salaris bij GGD Rotterdam is conform de cao Gemeentelijke Gezondheidsdiensten en wordt gebaseerd op je functie, ervaring en opleidingsniveau.

– Flexibele werktijden: GGD Rotterdam biedt vaak flexibele werktijden, zodat je een goede balans kunt vinden tussen werk en privé.

– Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden: GGD Rotterdam investeert in de ontwikkeling van haar medewerkers en biedt verschillende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Dit kan variëren van interne trainingen en workshops tot externe opleidingen en cursussen.

– Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: Naast het salaris biedt GGD Rotterdam ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vakantietoeslag, eindejaarsuitkering, pensioenregeling en reiskostenvergoeding.

Het exacte pakket aan arbeidsvoorwaarden kan variëren, afhankelijk van de functie en het individuele contract.

Voordelen van werken bij GGD Rotterdam

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan werken bij GGD Rotterdam, waaronder:

1. Betekenisvol werk: Werken bij GGD Rotterdam betekent dat je een significante impact hebt op de gezondheid en het welzijn van de inwoners van Rotterdam. Je draagt bij aan het voorkomen en bestrijden van gezondheidsproblemen en het verbeteren van de leefomgeving.

2. Carrièremogelijkheden: GGD Rotterdam biedt diverse carrièremogelijkheden en kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor interne doorstroom en het volgen van opleidingen en trainingen.

3. Samenwerking: Bij GGD Rotterdam werk je samen met collega’s, zorginstanties, gemeenten, scholen, bedrijven en andere partners om de gezondheid van de bevolking te bevorderen. Dit zorgt voor een stimulerende en dynamische werkomgeving.

4. Goede arbeidsvoorwaarden: GGD Rotterdam biedt goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, flexibele werktijden en opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

5. Werk-privébalans: GGD Rotterdam streeft naar een goede werk-privébalans voor haar medewerkers door flexibele werktijden en aandacht voor het welzijn van de medewerkers.

Gerelateerde vacaturesites en bronnen voor GGD Rotterdam

Als je op zoek bent naar vacatures bij GGD Rotterdam of andere GGD’s, kun je de volgende vacaturesites en bronnen raadplegen:

– [GGD Rotterdam-Rijnmond | Vacatures](https://www.ggdrotterdamrijnmond.nl/wat-doet-de-ggd/vacatures/)
– [Ggd Rotterdam – vacatures in Rotterdam – 11 november 2023](https://nl.indeed.com/q-ggd-rotterdam-l-rotterdam-vacatures.html)
– [Dringend: Ggd vacatures in Rotterdam – November 2023](https://nl.jooble.org/vacatures-ggd/Rotterdam)
– [Administratief medewerker bij de GGD in Rotterdam](https://www.youngcapital.nl/vacatures/2542565-administratief-medewerker-bij-de-ggd-in-rotterdam)
– [Vacatures bij GGD Amsterdam](https://www.ggd.amsterdam.nl/ggd/vacatures-ggd/#:~:text=De%20GGD%20heeft%20zeer%20regelmatig,verpleegkundigen%20Maatschappelijke%20en%20Geestelijke%20gezondheidszorg)
– [Werken in de Publieke Gezondheid – GGD GHOR Nederland](https://ggdghor.nl/onderwerp/werken-in-de-publieke-gezondheid-2/#:~:text=We%20maken%20de%20GGD%20als,van%20het%20Ministerie%20van%20VWS.)

Op deze vacaturesites kun je regelmatig vacatures vinden voor diverse functies bij GGD Rotterdam en andere GGD’s in Nederland. Het is raadzaam om regelmatig deze vacaturesites te raadplegen en je in te schrijven voor e-mailupdates, zodat je op de hoogte blijft van nieuwe vacatures.

Categories: Top 78 Werken Bij Ggd Rotterdam

Wat doet de GGD Rotterdam-Rijnmond?
Wat doet de GGD Rotterdam-Rijnmond?

Wat Voor Soort Professionals Werken Bij De Ggd?

De GGD heeft regelmatig vacatures voor verschillende professionals, waaronder jeugdverpleegkundigen en jeugdartsen voor de Jeugdgezondheidszorg. Daarnaast zijn er ook vacatures voor sociaal verpleegkundigen in de Maatschappelijke en Geestelijke gezondheidszorg beschikbaar. Deze professionals spelen een essentiële rol in het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van de gemeenschap. Het werk van jeugdverpleegkundigen en jeugdartsen richt zich op het bewaken en bevorderen van de gezondheid van kinderen en jongeren. Zij voeren onder andere preventieve gezondheidsonderzoeken uit en geven advies en voorlichting aan ouders en verzorgers. Sociaal verpleegkundigen in de Maatschappelijke en Geestelijke gezondheidszorg houden zich bezig met het ondersteunen en begeleiden van mensen met psychische problemen en sociaal-maatschappelijke vraagstukken. Met diverse onvervulde vacatures biedt de GGD belangrijke carrièremogelijkheden voor gekwalificeerde professionals in de gezondheidszorg.

Waarom Bij De Ggd Werken?

Waarom is werken bij de GGD aantrekkelijk? We bieden niet alleen variatie en carrièremogelijkheden, maar ook zorgen we ervoor dat de (mogelijke) doelgroep bekend raakt met een functie in de publieke gezondheid. Dit doen we onder andere door actief deel te nemen aan de campagne Ik Zorg van het Ministerie van VWS. We willen dat mensen zich bewust worden van de mogelijkheden en voordelen van werken bij de GGD. Bij ons krijgt iedereen de kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan de gezondheid van de samenleving. Het is een uitdagende en belangrijke taak waar we met trots aan werken.

Wat Doet De Ggd Rotterdam?

Wat doet de GGD Rotterdam-Rijnmond? De GGD Rotterdam-Rijnmond is verantwoordelijk voor het bevorderen en beschermen van de gezondheid van de inwoners van de regio. Dit wordt gedaan door middel van verschillende diensten en programma’s die vallen onder de Wet Publieke Gezondheid. De GGD richt zich specifiek op 13 gemeenten in regio Rijnmond. GGD staat voor Gemeentelijke Gezondheidsdienst en speelt een belangrijke rol in het waarborgen van de volksgezondheid in de regio.

Waar Kan Ik Mijn Boosterprik Halen In Rotterdam?

Waar kan ik mijn Boosterprik halen in Rotterdam? Hier zijn de locaties en adressen waar je terecht kunt:
1. St Franciscus
Adres: Kleiweg 500, 3045 PM, Rotterdam
Geopend van 17 november tot 1 december
Openingstijden: Vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur
Alleen op afspraak

2. Katshoek
Adres: Heer Bokelweg 125, 3032 AD, Rotterdam
Geopend op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag
Openingstijden: van 9.00 tot 16.00 uur
Alleen op afspraak

Daarnaast is er ook een locatie in Schiedam, maar helaas ontbreekt de informatie over het adres en de openingstijden.

Samenvatting 5 werken bij ggd rotterdam

Documentaire 'Positief, In De Frontlinie Bij De Ggd Rotterdam-Rijnmond'  (Full Version) - Youtube
Documentaire ‘Positief, In De Frontlinie Bij De Ggd Rotterdam-Rijnmond’ (Full Version) – Youtube
Resultaten Pagina 1/5 Voor Vacatures - Werken Voor Rotterdam
Resultaten Pagina 1/5 Voor Vacatures – Werken Voor Rotterdam
Samenwerking - Generation R
Samenwerking – Generation R
Straks Ook Testen Zonder Klachten, Minister Belooft Extra Capaciteit
Straks Ook Testen Zonder Klachten, Minister Belooft Extra Capaciteit
Ggd Rotterdam-Rijnmond | Melden Van Een Infectieziekte
Ggd Rotterdam-Rijnmond | Melden Van Een Infectieziekte

See more here: celialuxury.com

Learn more about the topic werken bij ggd rotterdam.

See more: https://celialuxury.com/tech

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *