Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Parkeren Harm Buiterplein 1 Groningen: Praktische Tips En Informatie

Parkeren Harm Buiterplein 1 Groningen: Praktische Tips En Informatie

  • bởi
Groningen Station bicycle parking

Parkeren Harm Buiterplein 1 Groningen: Praktische Tips En Informatie

Groningen Station Bicycle Parking

Keywords searched by users: parkeren harm buiterplein 1 groningen gratis parkeren europapark groningen, sportcentrum europapark parkeren, parkeren groningen, gratis parkeren euroborg, parkeren boumaboulevard groningen, parkeergarage cascade groningen, parkeren pathé groningen, parkeren bornholmstraat groningen

Parkeren Harm Buiterplein 1 Groningen: Een Complete Gids

Groningen, een bruisende stad in het noorden van Nederland, trekt dagelijks talloze bezoekers aan. Of je nu de stad bezoekt voor werk, winkelen of ontspanning, het vinden van een geschikte parkeerplaats is essentieel. Een populaire parkeerlocatie in Groningen is Harm Buiterplein 1. In dit artikel gaan we diep in op alle aspecten van parkeren op deze locatie, van de exacte locatie en toegankelijkheid tot parkeertarieven, faciliteiten, en alternatieve parkeermogelijkheden in de omgeving.

1. Locatie en Toegankelijkheid

1.1 Exacte Locatie

Harm Buiterplein 1 bevindt zich in het hart van Groningen, dichtbij verschillende belangrijke voorzieningen en attracties. De parkeerfaciliteiten zijn strategisch geplaatst voor gemakkelijke toegang tot het stadscentrum en omliggende gebieden.

1.2 Bereikbaarheid per Auto

Met de auto is Harm Buiterplein 1 goed bereikbaar via verschillende toegangswegen. Het is belangrijk om je navigatiesysteem in te stellen op het exacte adres om moeiteloos naar de parkeerlocatie te kunnen rijden.

1.3 Bereikbaarheid per Openbaar Vervoer

Voor bezoekers die de voorkeur geven aan openbaar vervoer, zijn er nabijgelegen bus- en treinstations. De locatie is gemakkelijk bereikbaar vanuit verschillende delen van de stad, waardoor het een handige optie is voor zowel lokale bewoners als toeristen.

1.4 Nabijgelegen Straten en Oriëntatiepunten

Harm Buiterplein 1 is omringd door diverse straten en oriëntatiepunten. Belangrijke herkenningspunten in de directe omgeving vergemakkelijken de navigatie voor bezoekers. Het is handig om bekend te zijn met de omgeving, wat de algemene ervaring van het parkeren verbetert.

2. Parkeertarieven en Betalingsmogelijkheden

2.1 Parkeertarieven

Het is essentieel om op de hoogte te zijn van de parkeertarieven op Harm Buiterplein 1. Deze tarieven kunnen variëren op basis van de duur van het parkeren. Het is raadzaam om vooraf de tarieven te controleren om verrassingen te voorkomen.

2.2 Betaalmogelijkheden

Om het parkeren zo soepel mogelijk te laten verlopen, biedt Harm Buiterplein 1 verschillende betaalmogelijkheden. Bezoekers kunnen doorgaans betalen met contant geld, creditcards of mobiele apps. Dit geeft flexibiliteit aan parkeerders en maakt het eenvoudig om aan de betaalverplichtingen te voldoen.

2.3 Kortingen en Abonnementsopties

Sommige parkeerders hebben mogelijk recht op kortingen of kunnen profiteren van abonnementsopties. Het is raadzaam om te informeren naar eventuele kortingen die beschikbaar zijn en de mogelijkheid van een abonnement te overwegen als je regelmatig op deze locatie moet parkeren.

3. Parkeerfaciliteiten en Capaciteit

3.1 Beschikbare Parkeerfaciliteiten

Harm Buiterplein 1 biedt verschillende parkeerfaciliteiten om aan de behoeften van diverse bezoekers te voldoen. Naast standaard parkeerplaatsen zijn er mogelijkheden voor speciale voorzieningen, zoals overdekte parkeerplaatsen.

3.2 Aantal Parkeerplaatsen

Het aantal beschikbare parkeerplaatsen op deze locatie is van belang, vooral op drukke dagen of tijdens evenementen in de stad. Een overzicht van de capaciteit geeft bezoekers een idee van de beschikbaarheid van parkeerplaatsen op elk moment.

3.3 Voorzieningen voor Mensen met Beperkte Mobiliteit

Voor bezoekers met beperkte mobiliteit is het belangrijk om te weten of er speciale parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Daarnaast is het relevant om te informeren naar eventuele aanvullende voorzieningen die het parkeren gemakkelijker maken voor mensen met speciale behoeften.

4. Openingstijden en Beleid

4.1 Openingstijden

De openingstijden van de parkeergelegenheid op Harm Buiterplein 1 zijn van groot belang. Deze tijden kunnen variëren op basis van weekdagen, weekends en feestdagen. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de exacte openingstijden om ongemakken te voorkomen.

4.2 Beleid

Het beleid met betrekking tot parkeren op deze locatie kan verschillende aspecten omvatten, zoals regels voor lang parkeren, nachtelijk parkeren en andere relevante voorschriften. Het is raadzaam om op de hoogte te zijn van het beleid om boetes of andere ongemakken te voorkomen.

5. Alternatieve Parkeermogelijkheden in de Omgeving

5.1 Gratis Parkeren Europapark Groningen

Voor bezoekers die op zoek zijn naar gratis parkeermogelijkheden, kan Europapark een interessante optie zijn. Het is belangrijk om de beschikbaarheid van gratis parkeerplaatsen te controleren en de afstand tot Harm Buiterplein 1 te overwegen.

5.2 Sportcentrum Europapark Parkeren

Sportliefhebbers die het sportcentrum in de buurt willen bezoeken, kunnen overwegen om daar te parkeren. Het vergelijken van tarieven en voorzieningen met die van Harm Buiterplein 1 kan helpen bij het maken van een weloverwogen keuze.

5.3 Parkeren Groningen

Naast specifieke locaties is het handig om te weten of er algemene parkeermogelijkheden in de stad Groningen zijn. Dit kan vooral handig zijn als bezoekers flexibiliteit willen in hun keuze van parkeerlocatie.

5.4 Gratis Parkeren Euroborg

Euroborg, een bekend stadion in Groningen, kan gratis parkeermogelijkheden bieden. Het is de moeite waard om deze optie te overwegen, afhankelijk van de duur van het verblijf en de afstand tot de gewenste bestemmingen.

5.5 Parkeren Boumaboulevard Groningen

Een andere nabijgelegen locatie om te overwegen is Boumaboulevard. Door tarieven, voorzieningen en afstand te vergelijken, kunnen bezoekers de meest geschikte parkeerplek kiezen.

5.6 Parkeergarage Cascade Groningen

Parkeergarage Cascade is ook een alternatieve parkeermogelijkheid in de buurt. Het onderzoeken van de beschikbare faciliteiten en tarieven kan helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing.

5.7 Parkeren Pathé Groningen

Voor bezoekers van de Pathé-bioscoop in Groningen kan parkeren bij Pathé zelf een handige keuze zijn. Het is echter nuttig om de tarieven te vergelijken met die op Harm Buiterplein 1.

5.8 Parkeren Bornholmstraat Groningen

Bornholmstraat is een andere locatie die overwogen kan worden voor parkeren. Het is raadzaam om de beschikbaarheid van parkeerplaatsen en de afstand tot gewenste bestemmingen te overwegen.

6. Contactinformatie en Klantenservice

Voor eventuele vragen, klachten of assistentie met betrekking tot parkeren op Harm Buiterplein 1, zijn hier de contactgegevens:

  • Telefoonnummer: [Voeg telefoonnummer toe]
  • E-mailadres: [Voeg e-mailadres toe]
  • Fysieke locatie klantenservice: [Voeg fysieke locatie toe, indien beschikbaar]

Het is raadzaam om contact op te nemen met de klantenservice voor specifieke vragen of problemen met betrekking tot parkeren op deze locatie.

FAQs (Veelgestelde Vragen)

1. Wat zijn de parkeertarieven op Harm Buiterplein 1?

De parkeertarieven variëren op basis van de duur van het parkeren. Het is raadzaam om de actuele tarieven te controleren voordat je gaat parkeren.

2. Welke betaalmogelijkheden zijn beschikbaar op deze locatie?

Bezoekers kunnen doorgaans betalen met contant geld, creditcards of mobiele apps. Dit biedt flexibiliteit en gemak bij het voldoen aan de betaalverplichtingen.

3. Zijn er kortingen of abonnementsopties beschikbaar?

Informeer bij de parkeerfaciliteit of er kortingen beschikbaar zijn voor bepaalde groepen of overweeg een abonnement als je regelmatig op deze locatie moet parkeren.

4. Zijn er speciale parkeerfaciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit?

Controleer of er speciale parkeerplaatsen zijn voor mensen met beperkte mobiliteit en informeer naar eventuele extra voorzieningen die beschikbaar zijn.

5. Wat is het beleid met betrekking tot lang parkeren en nachtelijk parkeren?

Bekijk het beleid van de parkeerlocatie voor informatie over lang parkeren, nachtelijk parkeren en andere relevante regels.

6. Zijn er gratis parkeermogelijkheden in de buurt van Harm Buiterplein 1?

Overweeg alternatieve locaties zoals Europapark, Sportcentrum Europapark, Euroborg, Boumaboulevard, Cascade, Pathé, en Bornholmstraat voor mogelijke gratis parkeermogelijkheden.

7. Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice voor vragen of klachten?

Gebruik de verstrekte contactgegevens, zoals telefoonnummer, e-mailadres, of fysieke locatie, om contact op te nemen met de klantenservice voor specifieke vragen of klachten.

Dit uitgebreide artikel biedt een diepgaand inzicht in parkeren op Harm Buiterplein 1 in Groningen. Door de gedetailleerde informatie over locatie, tarieven, faciliteiten en alternatieve parkeermogelijkheden, hopen we dat bezoekers van Groningen een probleemloze parkeerervaring zullen hebben. Voor verdere vragen of assistentie staat de klantenservice klaar om te helpen.

Categories: Verzamelen 61 Parkeren Harm Buiterplein 1 Groningen

Groningen Station bicycle parking
Groningen Station bicycle parking

Welke Wijken Gratis Parkeren Groningen?

Op welke plekken in Groningen kun je gratis parkeren? Tijdens feestdagen zoals Nieuwjaarsdag, Goede Vrijdag, tweede paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, tweede pinksterdag en tweede kerstdag is parkeren gratis. Echter, tussen 12:00 en 17:00 uur moet er betaald worden in bepaalde wijken, waaronder Binnenstad Diepenring, Binnenstad Oost, Badstratenbuurt, Hortusbuurt en Westerhaven. In alle andere wijken is parkeren gedurende deze tijden kosteloos. Dit overzicht helpt lezers om duidelijk te begrijpen waar ze in Groningen gratis kunnen parkeren en wanneer betaling vereist is.

Kun Je Gratis Parkeren In Groningen?

In Groningen zijn er verschillende gratis P+R-terreinen beschikbaar waar je kosteloos kunt parkeren. Op deze P+R-terreinen kun je je auto gratis stallen, en voor slechts 6 euro kun je met de bus een retour naar het stadscentrum maken. De locaties van deze P+R-terreinen in Groningen zijn aangegeven op de kaart hieronder. Deze informatie is actueel tot 13 juni 2021. Het gebruik van de P+R-terreinen biedt een handige en betaalbare manier om vanuit de buitenwijken naar het centrum te reizen.

Hoe Duur Is Parkeren In Groningen?

In Groningen variëren de parkeertarieven op de openbare weg afhankelijk van de wijk. Hieronder vindt u een overzicht van de parkeerkosten voor 2023 en 2024. In de binnenstad, waaronder Diepenring, Binnenstad-Oost, Hortusbuurt, Westerhaven en Badstratenbuurt, bedraagt het tarief per uur € 4,10 in 2023 en € 4,50 in 2024. Voor andere wijken rondom de Binnenstad Diepenring geldt een tarief van € 2,50 per uur in 2023, dat stijgt naar € 2,70 in 2024. Het is belangrijk op te merken dat deze tarieven specifiek gelden voor parkeren op straat en kunnen variëren afhankelijk van de locatie in de stad.

Wat Kost Een Parkeerboete In Groningen?

Tarieven voor parkeerboetes in Groningen variëren afhankelijk van de aard van de overtreding. Als je zonder een zichtbare parkeerkaart of met een ongeldige parkeerkaart parkeert, bedraagt de boete € 72,90, plus het uurtarief voor parkeren. Voor foutparkeren, wat inhoudt dat je op een plek parkeert waar dat verboden is, wordt een boete van € 110,00 opgelegd. Als je zonder een zichtbare gehandicaptenparkeerkaart parkeert op een gehandicaptenparkeerplaats, wordt de boete verhoogd tot € 350,00. Het is belangrijk op te merken dat deze tarieven geldig zijn tot de laatste kennisupdate in januari 2022, en het wordt aanbevolen de lokale verordeningen te controleren voor eventuele wijzigingen.

Details 18 parkeren harm buiterplein 1 groningen

Parkeren - Euroborg - Groningen
Parkeren – Euroborg – Groningen

See more here: celialuxury.com

Learn more about the topic parkeren harm buiterplein 1 groningen.

See more: celialuxury.com/tech

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *