Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Ontdek Mercuriusplein 1 2132 Ha Hoofddorp, Een Bruisend Stadscentrum!

Ontdek Mercuriusplein 1 2132 Ha Hoofddorp, Een Bruisend Stadscentrum!

  • bởi
Oogstfeest Hoofddorp en historische raadsels in Haarlemmermeer

Ontdek Mercuriusplein 1 2132 Ha Hoofddorp, Een Bruisend Stadscentrum!

Oogstfeest Hoofddorp En Historische Raadsels In Haarlemmermeer

Keywords searched by users: mercuriusplein 1 2132 ha hoofddorp mercuriusplein 1 hoofddorp parkeren

Onderwerp: Mercuriusplein 1 2132 HA Hoofddorp

Mercuriusplein 1 is een kantoorgebouw gelegen in Hoofddorp, Nederland. Met zijn gunstige locatie en uitstekende voorzieningen, is dit pand een ideale keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar kantoorruimte in de regio. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de locatie, beschrijving van het pand, beschikbare kantoorruimte, voorzieningen, nabijgelegen voorzieningen, bereikbaarheid en openbaar vervoer, bedrijfscentra in de omgeving, huurvoorwaarden en contactinformatie.

1. Locatie

Mercuriusplein 1 is gelegen in Hoofddorp, een stad in de gemeente Haarlemmermeer, in de provincie Noord-Holland. Deze stad is een belangrijk zakencentrum in de regio en biedt een gunstige locatie tussen Amsterdam en de luchthaven Schiphol. Hoofddorp heeft een uitstekende infrastructuur en is goed verbonden met de rest van Nederland.

2. Beschrijving van het pand

Mercuriusplein 1 is een modern kantoorgebouw dat is ontworpen met het oog op functionaliteit en comfort. Het gebouw beschikt over hoogwaardige kantoorruimtes met moderne faciliteiten en professionele uitstraling. Het pand heeft een eigentijdse architectuur en biedt een inspirerende werkomgeving voor bedrijven van elke omvang.

3. Kantoorruimte te huur

Mercuriusplein 1 biedt diverse kantoorruimtes te huur aan die geschikt zijn voor zowel kleine als grote bedrijven. De beschikbare ruimtes variëren in grootte en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de huurder. Of je nu een startend bedrijf bent of een gevestigde onderneming, er is altijd een kantoorruimte die bij jou past.

4. Voorzieningen en faciliteiten

Mercuriusplein 1 biedt een breed scala aan voorzieningen en faciliteiten om het werken in dit pand comfortabel en efficiënt te maken. Enkele van de belangrijkste voorzieningen zijn:

– Moderne werkplekken met ergonomisch meubilair
– Vergaderruimtes en conferentiefaciliteiten
– High-speed internetverbinding
– Receptiediensten en bemande receptiebalie
– Flexibele huurovereenkomsten
– Parkeergelegenheid
– Fietsenstalling
– Gemeenschappelijke ruimtes, zoals een lounge en een pantry

5. Nabijgelegen voorzieningen

Mercuriusplein 1 is gunstig gelegen nabij diverse voorzieningen die aan de behoeften van bedrijven en werknemers voldoen. Op loopafstand van het pand vind je diverse eetgelegenheden, cafés, winkels en andere zakelijke dienstverleners. Daarnaast is er ook een winkelcentrum in de buurt waar je terecht kunt voor jouw dagelijkse boodschappen.

6. Bereikbaarheid en openbaar vervoer

Mercuriusplein 1 is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Met de auto is het pand gemakkelijk te bereiken via de nabijgelegen snelwegen A4 en A5. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor huurders en bezoekers. Daarnaast zijn er ook verschillende bushaltes in de buurt van het pand, waardoor het ook goed bereikbaar is met het openbaar vervoer.

7. Bedrijfscentra in de omgeving

In de omgeving van Mercuriusplein 1 zijn er verschillende bedrijfscentra gevestigd, wat dit gebied tot een aantrekkelijke locatie maakt voor bedrijven. Enkele bekende bedrijfscentra in de buurt zijn onder andere Schiphol Trade Park, Beukenhorst-Zuid en Park 20|20. Deze centra bieden een dynamische zakelijke omgeving en mogelijkheden voor samenwerking en netwerken.

8. Huurvoorwaarden en contactinformatie

Voor informatie over de huurvoorwaarden en beschikbaarheid van kantoorruimtes op Mercuriusplein 1 kun je contact opnemen met de verhuurder of het makelaarskantoor. Hieronder vind je enkele bronnen waar je meer informatie kunt vinden:

– [Mercuriusplein 1 2132 HA Hoofddorp](https://www.fundainbusiness.nl/kantoor/hoofddorp/object-87624105-mercuriusplein-1/)
– [Mercuriusplein 1 2132 HA Hoofddorp [funda in business]](https://www.fundainbusiness.nl/kantoor/hoofddorp/gebouw-88453466-mercuriusplein-1/)
– [Hoofddorp Mercuriusplein](https://www.frameoffices.com/nl/locatie/hoofddorp-pharos/)
– [Mercuriusplein 1, Hoofddorp, 2132 HA – Office For Rent](https://www.office-hub.com/nl/properties/pharos-mercuriusplein-1-hoofddorp-a0v3m00000PhLXIAA3)
– [Business center te huur op Mercuriusplein, Hoofddorp](https://www.matchoffice.nl/huren/business-centers/hoofddorp/mercuriusplein-135587)
– [Office to Rent Pharos, Mercuriusplein 1 2132 HA](https://www.cbre.nl/en-gb/properties/office/details/NL-1660/pharos-mercuriusplein-1-2132-ha-hoofddorp-haarlemmermeer-2132-ha)

Met deze informatie kun je de benodigde contactgegevens vinden om meer te weten te komen over het huren van kantoorruimte op Mercuriusplein 1.

Veelgestelde vragen (FAQs)

1. Is er parkeergelegenheid beschikbaar op Mercuriusplein 1?

Ja, er is parkeergelegenheid beschikbaar op Mercuriusplein 1. Huurders en bezoekers van het pand kunnen gebruikmaken van de parkeerfaciliteiten. Dit biedt gemak en toegankelijkheid voor iedereen die het kantoorpand bezoekt.

2. Welke voorzieningen zijn er aanwezig in Mercuriusplein 1?

Mercuriusplein 1 biedt diverse voorzieningen om een comfortabele werkomgeving te creëren. Enkele van de voorzieningen zijn moderne werkplekken, vergaderruimtes, high-speed internetverbinding, receptiediensten, flexibele huurovereenkomsten, parkeergelegenheid, fietsenstalling en gemeenschappelijke ruimtes zoals een lounge en een pantry.

3. Is Mercuriusplein 1 goed bereikbaar met het openbaar vervoer?

Ja, Mercuriusplein 1 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende bushaltes in de buurt van het pand, waardoor het gemakkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer. Dit maakt het pand een handige locatie voor werknemers die met het openbaar vervoer reizen.

4. Zijn er andere bedrijfscentra in de buurt van Mercuriusplein 1?

Ja, in de omgeving van Mercuriusplein 1 zijn er verschillende bedrijfscentra gevestigd. Enkele bekende bedrijfscentra in de buurt zijn Schiphol Trade Park, Beukenhorst-Zuid en Park 20|20. Deze centra bieden een dynamische zakelijke omgeving met diverse bedrijven en mogelijkheden voor samenwerking en netwerken.

5. Hoe kan ik meer informatie krijgen over het huren van kantoorruimte op Mercuriusplein 1?

Voor meer informatie over het huren van kantoorruimte op Mercuriusplein 1 kun je contact opnemen met de verhuurder of het makelaarskantoor. Je kunt de bronnen genoemd in dit artikel raadplegen voor contactgegevens en beschikbaarheid van kantoorruimtes.

Met de informatie in dit artikel hopen we jou een gedetailleerd inzicht te hebben gegeven in Mercuriusplein 1 in Hoofddorp. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe kantoorruimte of gewoon meer wilt weten over dit pand, deze gids biedt nuttige informatie om jouw beslissing te vergemakkelijken.

Categories: Samenvatting 75 Mercuriusplein 1 2132 Ha Hoofddorp

Oogstfeest Hoofddorp en historische raadsels in Haarlemmermeer
Oogstfeest Hoofddorp en historische raadsels in Haarlemmermeer

Mercuriusplein 1 Hoofddorp Parkeren

Mercuriusplein 1 Hoofddorp Parkeergids: Alles wat u moet weten

Het vinden van geschikte parkeermogelijkheden kan soms een uitdaging zijn, vooral in drukke steden. Als u in de buurt van Mercuriusplein 1 in Hoofddorp moet parkeren, wilt u misschien meer weten over de beschikbare parkeeropties en hoe u het beste kunt navigeren in dit gebied. In deze gids geven we u een gedetailleerd overzicht van parkeermogelijkheden in de buurt van Mercuriusplein 1 Hoofddorp, samen met handige tips en nuttige informatie. Of u nu voor werk of vrije tijd naar dit gebied reist, deze gids helpt u om uw parkeerervaring soepel en probleemloos te laten verlopen.

## Inhoudsopgave

1. Over Mercuriusplein 1 Hoofddorp
2. Parkeeropties bij Mercuriusplein 1 Hoofddorp
3. Parkeertarieven en -regels
4. Parkeerbegeleiding en -voorzieningen
5. Veelgestelde vragen over parkeren bij Mercuriusplein 1 Hoofddorp

## 1. Over Mercuriusplein 1 Hoofddorp

Mercuriusplein 1 in Hoofddorp is een centraal gelegen gebouw dat zowel kantoorruimte als andere zakelijke voorzieningen biedt. Het is strategisch gelegen en trekt verschillende bedrijven en professionals aan. Veel mensen bezoeken dit gebied voor werkvergaderingen, zakelijke bijeenkomsten en andere professionele activiteiten. Vanwege de centrale ligging kan het echter soms moeilijk zijn om een geschikte parkeerplaats te vinden. Daarom is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de beschikbare opties voor parkeren in dit gebied.

## 2. Parkeeropties bij Mercuriusplein 1 Hoofddorp

Er zijn verschillende parkeermogelijkheden in de buurt van Mercuriusplein 1 Hoofddorp. Hieronder vindt u enkele van de belangrijkste opties:

– Parkeergarage Pharos: Deze parkeergarage bevindt zich op korte loopafstand van Mercuriusplein 1 en biedt tal van parkeerplaatsen voor zowel auto’s als fietsen. Het is een handige optie voor mensen die een bezoek brengen aan dit gebied en behoefte hebben aan een veilige parkeerplaats. De parkeergarage is goed verlicht en biedt beveiliging om ervoor te zorgen dat uw voertuig veilig is tijdens uw verblijf.

– Openbare parkeerplaatsen: Er zijn ook openbare parkeerplaatsen beschikbaar in de buurt van Mercuriusplein 1 Hoofddorp. Deze parkeerplaatsen kunnen een goede optie zijn als u slechts voor korte tijd in het gebied verblijft. Houd er echter rekening mee dat de beschikbaarheid van openbare parkeerplaatsen mogelijk beperkt is tijdens drukke uren, dus het is altijd verstandig om vroeg te arriveren als u van plan bent hier te parkeren.

## 3. Parkeertarieven en -regels

De parkeertarieven en -regels in dit gebied kunnen variëren, afhankelijk van de gekozen parkeermogelijkheid. Hieronder vindt u enkele algemene richtlijnen:

– Parkeergarage Pharos: De tarieven in de parkeergarage Pharos zijn meestal redelijk en gemiddeld voor het gebied. Het is belangrijk om de betalingsmogelijkheden en de geldende tarieven te controleren voordat u uw voertuig parkeert.

– Openbare parkeerplaatsen: Voor de openbare parkeerplaatsen gelden vaak dezelfde tarieven en regels als elders in de stad. Zorg ervoor dat u de lokale parkeerborden en -regels volgt om ongewenste boetes of bestraffingen te voorkomen.

Het is ook aan te raden om vooraf contact op te nemen met de specifieke parkeerlocatie of het parkeerbedrijf voor de meest actuele informatie over tarieven en regels.

## 4. Parkeerbegeleiding en -voorzieningen

Om uw parkeerervaring bij Mercuriusplein 1 Hoofddorp zo soepel mogelijk te laten verlopen, zijn er enkele belangrijke parkeerbegeleiding en -voorzieningen waar u rekening mee moet houden:

– Navigatie: Het is raadzaam om uw navigatiesysteem bij te werken en een betrouwbare route te plannen voordat u vertrekt. Dit helpt u om gemakkelijk bij uw bestemming te komen en verwarring te voorkomen tijdens uw reis.

– Tijdig vertrekken: Vooral als u planmatige verplichtingen heeft bij Mercuriusplein 1, is het verstandig om ruim op tijd te vertrekken. Dit geeft u voldoende tijd om een geschikte parkeerplaats te vinden en eventuele onvoorziene vertragingen op te vangen.

– Online reserveringssystemen: Sommige parkeerlocaties bieden online reserveringssystemen aan, waarmee u van tevoren een parkeerplaats kunt reserveren. Dit kan handig zijn als u zeker wilt zijn van een parkeerplek op drukke dagen.

– Alternatieve transportmogelijkheden: Overweeg indien mogelijk ook alternatieve transportmogelijkheden, zoals het openbaar vervoer of het delen van een rit, om de parkeerlast te verminderen en milieuvriendelijker opties te verkennen.

## 5. Veelgestelde vragen over parkeren bij Mercuriusplein 1 Hoofddorp

Hieronder volgen enkele veelgestelde vragen en antwoorden over parkeren bij Mercuriusplein 1 Hoofddorp:

Q: Is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar bij Mercuriusplein 1 Hoofddorp?
A: Er zijn verschillende parkeermogelijkheden beschikbaar, maar de beschikbaarheid kan variëren afhankelijk van het tijdstip en de drukte.

Q: Hoeveel kost parkeren bij Mercuriusplein 1 Hoofddorp?
A: De kosten voor parkeren variëren afhankelijk van de gekozen parkeermogelijkheid. Het is raadzaam om de actuele tarieven te controleren voordat u uw voertuig parkeert.

Q: Kan ik van tevoren een parkeerplaats reserveren bij Mercuriusplein 1 Hoofddorp?
A: Sommige parkeerlocaties bieden online reserveringssystemen aan waarmee u van tevoren een parkeerplaats kunt reserveren. Controleer de beschikbaarheid en mogelijkheden bij de betreffende parkeergarage.

Q: Zijn er alternatieve transportmogelijkheden beschikbaar bij Mercuriusplein 1 Hoofddorp?
A: Ja, u kunt alternatieve transportmogelijkheden overwegen, zoals het openbaar vervoer, het delen van een rit of het gebruik van een fiets om de parkeerlast te verminderen.

Met deze gids heeft u nu een beter begrip van de parkeermogelijkheden bij Mercuriusplein 1 Hoofddorp. Het is altijd verstandig om voor uw bezoek de actuele informatie en eventuele specifieke vereisten te controleren. Met de juiste voorbereiding kunt u uw parkeeravontuur in Hoofddorp soepel laten verlopen, zodat u zich kunt concentreren op uw werk of andere activiteiten.

Top 17 mercuriusplein 1 2132 ha hoofddorp

Kantoor Hoofddorp | Zoek Kantoren Te Huur: Mercuriusplein 1 2132 Ha  Hoofddorp [Funda In Business]
Kantoor Hoofddorp | Zoek Kantoren Te Huur: Mercuriusplein 1 2132 Ha Hoofddorp [Funda In Business]
Kantoor Hoofddorp | Zoek Kantoren Te Huur: Mercuriusplein 1 2132 Ha  Hoofddorp [Funda In Business]
Kantoor Hoofddorp | Zoek Kantoren Te Huur: Mercuriusplein 1 2132 Ha Hoofddorp [Funda In Business]
Kantoorruimte Huren Mercuriusplein 1, Hoofddorp | Deskfinder.Nl
Kantoorruimte Huren Mercuriusplein 1, Hoofddorp | Deskfinder.Nl
Ribbon Development - Wikipedia
Ribbon Development – Wikipedia
Mercuriusplein 1, Hoofddorp, 2132 Ha - Office For Rent | Office Hub
Mercuriusplein 1, Hoofddorp, 2132 Ha – Office For Rent | Office Hub
Kantoor Hoofddorp | Zoek Kantoren Te Huur: Mercuriusplein 1 2132 Ha  Hoofddorp [Funda In Business]
Kantoor Hoofddorp | Zoek Kantoren Te Huur: Mercuriusplein 1 2132 Ha Hoofddorp [Funda In Business]
Xplr.Lowlands - 26 January 2023 - Youtube
Xplr.Lowlands – 26 January 2023 – Youtube
Canals B.V. Hoofddorp - Oozo.Nl
Canals B.V. Hoofddorp – Oozo.Nl

See more here: celialuxury.com

Learn more about the topic mercuriusplein 1 2132 ha hoofddorp.

See more: https://celialuxury.com/tech

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *