Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Laan Van Meerdervoort 438: Een Historische Plek In Nederlandse Geschiedenis

Laan Van Meerdervoort 438: Een Historische Plek In Nederlandse Geschiedenis

  • bởi
Laan van Meerdervoort: de langste laan van Nederland met bijzondere geschiedenis

Laan Van Meerdervoort 438: Een Historische Plek In Nederlandse Geschiedenis

Laan Van Meerdervoort: De Langste Laan Van Nederland Met Bijzondere Geschiedenis

Keywords searched by users: laan van meerdervoort 438 carehouse hilversum, carehouse aalsmeer, carehouse vacatures, naschoolse dagbehandeling amsterdam

Laan van Meerdervoort 438: Een Gids

Welkom bij onze uitgebreide gids voor Laan van Meerdervoort 438! In dit artikel bieden we gedetailleerde informatie over dit gebouw, inclusief de locatie en het adres, de beschrijving van het gebouw, de voorzieningen en faciliteiten, de kantoorruimte en bedrijfsmogelijkheden, de omgevingsinformatie, de bereikbaarheid en het transport, nabijgelegen bedrijven en bezienswaardigheden, evenals woningen in de buurt. We zullen ook specifieke informatie verstrekken over Carehouse Hilversum, Carehouse Aalsmeer, Carehouse vacatures en naschoolse dagbehandeling in Amsterdam. Laten we beginnen!

1. Locatie en adres

Laan van Meerdervoort 438 bevindt zich in Den Haag, een stad en tevens de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland. Het adres van dit gebouw is Laan van Meerdervoort 438, 2563 BE Den Haag. Deze locatie biedt het gemak van een centrale ligging in de stad, met gemakkelijke toegang tot verschillende voorzieningen en attracties.

2. Beschrijving van het gebouw

Laan van Meerdervoort 438 is een opvallend gebouw dat een belangrijk onderdeel is van de iconische Laan van Meerdervoort. Deze laan wordt vaak beschouwd als een symbolische dwarsdoorsnede van Den Haag, met een lengte van bijna zes kilometer. Het gebouw zelf is modern en biedt een aantrekkelijke uitstraling. Met zijn unieke architectuur en stijl trekt het de aandacht van voorbijgangers en bezoekers.

3. Voorzieningen en faciliteiten

Laan van Meerdervoort 438 biedt verschillende voorzieningen en faciliteiten om het verblijf van huurders en bezoekers zo comfortabel mogelijk te maken. Deze omvatten onder andere:

  • Een moderne en goed onderhouden lobby
  • Liftfaciliteiten voor snelle en gemakkelijke toegang tot verschillende verdiepingen
  • Parkeergelegenheid voor zowel huurders als bezoekers
  • Fietsenstalling voor degenen die liever met de fiets komen
  • Veiligheidssystemen en -diensten om een veilige omgeving te garanderen

Deze voorzieningen en faciliteiten dragen bij aan een positieve werkomgeving en maken Laan van Meerdervoort 438 een aantrekkelijke keuze voor bedrijven en organisaties.

4. Kantoorruimte en bedrijfsmogelijkheden

Laan van Meerdervoort 438 biedt diverse kantoorruimtes en bedrijfsmogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar een klein kantoor voor een startende onderneming of een grotere bedrijfsruimte voor een gevestigde organisatie, er zijn verschillende opties beschikbaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Het huren van een kantoorruimte op deze locatie biedt niet alleen een professionele omgeving, maar ook toegang tot een netwerk van bedrijven en mogelijkheden voor samenwerking.

5. Omgevingsinformatie

Laan van Meerdervoort 438 bevindt zich in een levendige buurt met tal van voorzieningen en attracties in de buurt. Op loopafstand vindt u diverse eetgelegenheden, winkels en recreatiemogelijkheden. Deze gunstige locatie zorgt ervoor dat huurders en bezoekers gemakkelijk toegang hebben tot alles wat ze nodig hebben, of het nu gaat om een snelle lunch, boodschappen doen of ontspannen na het werk.

6. Bereikbaarheid en transport

Laan van Meerdervoort 438 is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het gebouw heeft een gunstige ligging nabij belangrijke verkeersaders, waardoor het gemakkelijk te bereiken is met de auto. Daarnaast zijn er ook verschillende bus- en tramhaltes in de buurt, waardoor reizen met het openbaar vervoer eenvoudig is. Deze locatie biedt ook voldoende parkeergelegenheid voor huurders en bezoekers die met de auto komen.

7. Nabijgelegen bedrijven en bezienswaardigheden

Laan van Meerdervoort 438 bevindt zich in de buurt van vele andere bedrijven en bezienswaardigheden. Enkele van de nabijgelegen bedrijven zijn Carehouse Hilversum en Carehouse Aalsmeer. Beide bieden hoogwaardige zorg- en verpleegdiensten voor ouderen. Als u geïnteresseerd bent in een carrière bij Carehouse, zijn er ook vacatures beschikbaar waarvan u op de hoogte wilt zijn.

Daarnaast is er naschoolse dagbehandeling beschikbaar in Amsterdam. Dit is een handige optie voor werkende ouders die hun kinderen na schooltijd willen voorzien van de juiste zorg en activiteiten.

8. Woningen in de buurt

In de buurt van Laan van Meerdervoort 438 zijn er verschillende woningen beschikbaar. Of u nu op zoek bent naar een appartement, een vrijstaande woning of een gezinswoning, er zijn verschillende opties om uit te kiezen. De nabijheid van het gebouw tot woningen maakt het een ideale locatie voor werknemers die dicht bij hun werk willen wonen.

We hopen dat deze gids nuttig was en u de nodige informatie heeft gegeven over Laan van Meerdervoort 438. Of u nu op zoek bent naar een kantoorruimte, geïnteresseerd bent in de buurt of gewoon nieuwsgierig bent naar de omgeving, deze gids biedt waardevolle inzichten. Als u meer gedetailleerde informatie wilt, raden we aan om de bovenstaande referentiematerialen te raadplegen. Veel succes met uw verdere ontdekking van Laan van Meerdervoort 438!

FAQs

1. Wanneer werd Laan van Meerdervoort 438 gebouwd?

Laan van Meerdervoort 438 werd gebouwd in het jaar ____. Het is sindsdien een prominente locatie in Den Haag.

2. Hoe kan ik contact opnemen met Laan van Meerdervoort 438 voor meer informatie?

U kunt contact opnemen met Laan van Meerdervoort 438 door telefonisch contact op te nemen met het vermelde telefoonnummer op de website of door een e-mail te sturen naar het opgegeven e-mailadres.

3. Kan ik een bezichtiging regelen van Laan van Meerdervoort 438?

Ja, het is mogelijk om een bezichtiging te regelen van Laan van Meerdervoort 438. Neem contact op met het gebouw voor meer informatie en om een afspraak te maken.

4. Wat zijn de huuropties bij Laan van Meerdervoort 438?

Laan van Meerdervoort 438 biedt verschillende huuropties, variërend van kleine kantoorruimtes tot grotere bedrijfsruimtes. Neem contact op met het gebouw voor meer informatie over de beschikbare opties en prijzen.

5. Heeft Laan van Meerdervoort 438 parkeergelegenheid?

Ja, Laan van Meerdervoort 438 heeft parkeergelegenheid beschikbaar voor zowel huurders als bezoekers. Er zijn ook fietsenstallingen voor degenen die met de fiets komen.

6. Wat zijn enkele nabijgelegen bezienswaardigheden of attracties?

Enkele nabijgelegen bezienswaardigheden en attracties zijn onder andere Het Binnenhof, Madurodam, en het Gemeentemuseum Den Haag.

Categories: Top 24 Laan Van Meerdervoort 438

Laan van Meerdervoort: de langste laan van Nederland met bijzondere geschiedenis
Laan van Meerdervoort: de langste laan van Nederland met bijzondere geschiedenis

Wat Is De Langste Straat Van Europa?

Beschrijving. De Laan van Meerdervoort wordt wel de langste laan van Nederland en zelfs van Europa genoemd, met een lengte van bijna zes kilometer. Gelegen in Den Haag, is deze laan zowel letterlijk als figuurlijk representatief voor de stad.

Is Den Haag Wel Een Stad?

Is Den Haag wel een stad? Officieel is Den Haag geen stad, maar wel de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland in Nederland. Hoewel het geen stadsstatus heeft, functioneert Den Haag als een volwaardige stad met al zijn stedelijke kenmerken, zoals een stadscentrum, een uitgebreid openbaar vervoerssysteem en een diverse bevolking. Ondanks dat het geen traditionele stadsstatus heeft, is Den Haag een belangrijk politiek en bestuurlijk centrum, met veel overheidsinstellingen en internationale organisaties zoals het Internationaal Gerechtshof en het Internationaal Strafhof die er zijn gevestigd. Daarnaast heeft Den Haag ook veel culturele bezienswaardigheden en attracties, waaronder musea, historische monumenten en prachtige parken. Kortom, hoewel het officieel geen stad is, heeft Den Haag alle kenmerken en functies van een levendige en bruisende stad.

Hoe Groot Is Den Haag Centrum?

Den Haag Centrum is het stadsdeel van Den Haag dat bekend staat als het centrumgebied. Het stadsdeel beslaat een oppervlakte van 779 hectare. In deze levendige buurt wonen momenteel 110.339 mensen volgens de gegevens van 2023.

Heeft Den Haag Strand?

Den Haag heeft wel degelijk een strand. De stad beschikt over een uitgestrekte kuststrook, verdeeld over de populaire badplaatsen Scheveningen, Kijkduin en het Zuiderstrand. Op deze stranden vind je talloze ontspannen strandtenten en meer dan genoeg ruimte om lekker te relaxen. Het is een absolute aanrader om tijdens je bezoek aan Den Haag met je tenen in het zand te staan! Het strandplezier is het hele jaar door mogelijk in Den Haag.

Gevonden 30 laan van meerdervoort 438

Office Den Haag | Search Offices For Rent: Laan Van Meerdervoort 438 #1  2563 Be Den Haag [Funda In Business]
Office Den Haag | Search Offices For Rent: Laan Van Meerdervoort 438 #1 2563 Be Den Haag [Funda In Business]
Kantoorruimte Laan Van Meerdervoort 438 # 1 Den Haag - Oozo.Nl
Kantoorruimte Laan Van Meerdervoort 438 # 1 Den Haag – Oozo.Nl
Kantoorruimte Laan Van Meerdervoort 438 # 1 Den Haag - Oozo.Nl
Kantoorruimte Laan Van Meerdervoort 438 # 1 Den Haag – Oozo.Nl

See more here: celialuxury.com

Learn more about the topic laan van meerdervoort 438.

See more: https://celialuxury.com/tech

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *